Home       School       Over mij       Blogs en filmpjes       Contact      
Boek

Bestel het boek hieronder bij de drone!

 

Moos wil een drone. Een hele mooie die hij in de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar...hij heeft niet genoeg geld. Wat kan hij bedenken om meer geld te krijgen? Zijn eigen haar knippen? Zelf eten maken en verkopen? Klusjes doen? Optreden op een podium? Nou, het kan allemaal. Maar het gaat helaas ook wel eens mis. Zo ontsnapt de hamster van Moos en begint de auto waar Moos in zit ineens zelf te rijden. Opa Jopie voelt bij het verjaardagsfeest druppels op zijn hoofd, terwijl het niet regent. Meester Bollenboos wordt weer heel boos als ... Ach, weet je wat? Lees gewoon zelf maar wat er allemaal gebeurt!

Leuke avonturen van Moos. Voor kinderen vanaf 7 jaar, om voor te lezen of om zelf te lezen. De hoofdstukken zijn niet zo lang, dus ook geschikt om even tussendoor (voor) te lezen. In elke hoofdstuk staat een spreekwoord of een uitdrukking. Grappig om te lezen en je kunt er nog wat van leren ook!

 

Prijs: 17,50

 


Over mij

Wie ben ik? Mijn naam is Bianca Terlouw, ik ben getrouwd en moeder van 3 zoons en pleegmoeder van een pleegdochter. Ik werk al jaren als juf en hou erg van voorlezen. Al heel lang heb ik de wens om zelf een boek te gaan schrijven. Met alleen wensen kom ik er niet, dus ben ik gaan schrijven. Mijn wens is uitgekomen en hier is dan mijn eerste boek.


Hoe ziet het boek er van binnen uit?
Lees meer...
Moos deel 2?
Lees meer...
De illustrator en de schrijver
Lees meer...
Waar zijn de boeken te koop?
Lees meer...
© 2023 Bianca Terlouw - website door DigiConcept